اجاق گاز صنعتی نیز مانند چرخ گوشت صنعتی در مکان هایی مانند رستوران ها، تالارها، باشگاه ها، آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به طور کلی مکان هایی که در هر وعده پخت و پز مقدار زیادی برنج و یا خورشت پخته می‌شود، به اجاق گاز صنعتی نیاز دارند.

بسته به حجم پخت و پز و نیز شرایط محل می‌توانید یک و یا چند نوع از اجاق گاز را در تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود داشته باشید.

اجاق گازهای صنعتی را می‌توان به چند نوع پلوپز، فردار، گرمکن دار، خطی، رومیزی و رستورانی تقسیم بندی کرد.

برای مشاوره و راهنمایی درباره خرید و شناخت مشخصات و قیمت اجاق صنعتی با ما تماس بگیرید.

اجاق گاز چهار شعله فردار رستورانی تک خانه استیل به ابعاد 105×95×95 سانتیمتر.

اسکلت شده توسط پروفیل 40×40 به ضخامت 2 میلیمتر.

بدنه در پوشش خارجی از ورق استنلس استیل خشدار روکشدار به ضخامت 1 میلیمتر.

جداره داخلی به ضخامت 1.25 میلیمتر که توسط عایق حرارتی پشم سنگ به قطر 2 اینچ عایق بندی شده است.

دارای درب های دو دهنه با قفل ساچمه ای و لولاهای استیل

دارای چهار عدد شعله با رویه چدنی لعابدار در قسمت رویه و مجهز به شعله های خطی در قسمت فر.

دارای شیرهای قطع و وصل گازی استاندارد.

اجاق گاز صنعتی فر دار
اجاق پلوپز صنعتی
اجاق گاز صنعتی پلوپز

اجاق گاز صنعتی زمینی چهار ردیفه به ابعاد 90×90×55 سانتیمتر با بدنه از جنس استنلس استیل به صخامت 2 میلیمتر و مجهز به شعله و مشعل فشار قوی چدنی با نشان استاندارد، همراه با شیرهای قطع و وصل گازی ربع گرد.

پلوپز صنعتی 4 شعله